Mi választhatjuk ki a helyszínt?

A helyszín preferencia bátran megadható már az ajánlatkérésben is, amit igyekszünk teljesíteni. Bizonyos korlátok azonban előfordulhatnak (pl. foglaltság, pultok száma, sütők száma, stb).

Milyen ételekből lehet választani, ki állítja össze a fogásokat?

A menüsor az e- megrendelő eletronikus felületén választható ki. Minden nemzet konyhájából (etyeken szezonban a grill menüből is) jól működő, harmónikus ételsorokat állítottunk össze, amelyek közül választhattok.

Keverhetjük a nemzetek konyháit?

A harmónia jegyében egy konyha fogásaiból érdemes választani, több nemzet ételeit nem javasoljuk vegyíteni, egy konyhán belül azonban a legszimpatikusabb fogások variálhatóak.

Hány fogást válasszunk?

A fogások száma létszámfüggő, melyet ajánlatunk is tartalmaz. 24 főig 4 fogás, 25-40főig 5 fogás, 41 fő felett 6 fogás. Felár ellenében lehetséges extra fogást is választani helyszíneink függvényében.

Vannak ételérzékeny kollégák. Ők is tudnak majd főzni és enni?

Amennyiben a kollégák közt van érzékeny, érdemes olyan menüsort választani (pl.:ethno vegán), mely „mentes” fogást is tartalmaz. A választott ételekből külön verziókat nem tudunk készíteni (helyettesítve / kihagyva a problémás alapanyagot).

Külföldi kollégáink is jönnek. Milyen nyelven elérhető a program?

A program magyarul és angolul elérhető. Minden esetben előre jelzett igény esetén tudunk angol nyelvű recepteket és angolul (is) beszélő chef-animátorokat biztosítani.

Zártkörű a rendezvény?

Természetesen igen. Céges csapatépítéseinken egy főző stúdiónkban egyszerre mindig csak egy csapat tartózkodik. A Bécsi úti helyszínünk esetében is csak a mosdóhasználat közös.

Milyen módon tudunk fizetni?

Jellemzően utólagos 8 napos átutalásos számlát készítünk, de bankkártyával vagy készpénzzel lehet fizetni minden helyszínünkön. A fizetési módot előre kell egyeztetnünk.

Milyen parkolási lehetőségek vannak?

Parkolni mindhárom budapesti helyszín esetében az utcán lehetséges, sajnos saját parkolóval nem rendelkezünk. A parkolás a közterületeken 18 h - ig fizetős (Bécsi út, Páva utca) . Szombat-vasárnap a parkolás ingyenes.

Szeretnénk veletek főzni! Mi a teendőm?

Először az 'ajánlatkérés' pont alatt töltsd ki az adatokat és küldd el részünkre. Amennyiben árajánlatunk elnyerte a csapat tetszését, jelezd ezt kollégánknak e-mailen. Ezután elküldünk egy elektronikus megrendelőnket.

Mik a lemondási feltételek, ha mégsem tud mindenki eljönni?

10 munkanappal a rendezvény előttig létszámmódosítást vagy lemondást írásban elfogadunk. Kevesebb, mint 10 munkanappal a rendezvény előtt viszont már nem tudjuk a létszámcsökkenést vagy a rendezvény lemondását elfogadni.Ez esetben az eredetileg megrendelt létszám képezi a számlázás alapját.