Mi választhatjuk ki a helyszínt?

A helyszín preferencia bátran megadható már az ajánlatkérésben is, amit igyekszünk teljesíteni. Bizonyos korlátok azonban előfordulhatnak (pl. foglaltság, pultok száma, sütők száma, stb).

Milyen ételekből lehet választani, ki állítja össze a fogásokat?

A menüsort a megrendelő választhatja ki "Mit főzzünk?" katalógusunkból, ahol jól működő, harmónikus ételsorokat állítottunk össze. Kérésre kollégáink egyedi igényekről is szívesen egyeztetnek.

Keverhetjük a nemzetek konyháit, hogy többféle nemzet ízvilágát kipróbálhassuk?

Igény esetén lehet 2-3 nemzet ételeit egymás mellé válogatni, de érdemes odafigyelni a harmóniára. Kollégáink úgyis jelzik, ha a választás valamiért nagyon nem stimmel.

Hány fogást válasszunk?

A fogások száma létszámfüggő: 4 fogás / csoport (24 főig) (1-2 chef-animátor); 5 fogás / csoport (25-40 fő) (2 chef-animátor); 6 fogás / csoport (41 főtől) (2-3 chef-animátor) Bizonyos esetekben felár ellenében lehetséges extra fogást választani az ajánlotthoz képest. Ennek összegét ajánlatunkban jelöljük. Ez viszont mindig megbeszélés kérdése, hogy a logisztikai lehetőségek adottak-e hozzá.

Vannak ételérzékeny kollégák. Ők is tudnak majd főzni és enni?

Amennyiben a csapatban vannak glutén- és laktózérzékenyek kollégák, érdemes olyan menüsort választani, mely 2-3 „mentes” fogást is tartalmaz. (Menüsorainkban ezt GM, LM betűkkel jelöljük). Sajnos csoportos főzések alkalmával nem áll módunkban a választott ételekből külön verziókat készíteni az ételérzékeny kollégák részére (helyettesítve vagy kihagyva a problémás alapanyagot), illetve eredeti receptjeinktől eltérni.

Külföldi vendégeim is jönnének. Angol nyelven is kérhető a program?

Igen, előre jelzett igény esetén angol nyelvű receptekkel és angolul (is) beszélő chef-animátorokkal készülünk.

Zártkörű a rendezvény?

Természetesen. Céges csapatépítéseinken egy főző helyszínen egyszerre mindig csak egy csapat tartózkodik.

Milyen módon tudunk fizetni?

Utólagos átutalással, illetve készpénzzel. A fizetési módot előre érdemes egyeztetni.

Milyen parkolási lehetőségek vannak?

Parkolni mindhárom budapesti helyszín esetében az utcán lehetséges, sajnos saját parkolóval nem rendelkezünk. A parkolás a közterületeken 18 h - ig fizetős (Bécsi út, Páva utca) . Szombat-vasárnap a parkolás ingyenes.

Szeretnénk veletek főzni! Mi a teendőm?

1. Először az Ajánlatkérés menüpont alatt add meg legfontosabb adataid, hogy írásos árajánlatot tudjunk küldeni nektek. 2. Amennyiben árajánlatunk elnyerte a csapat tetszését, elegendő egy rövid e-mailes visszaigazolás, hogy biztosan szeretnétek jönni. 3. Minden egyéb részletet (pl. mit szeretnétek főzni, vagy inni) elegendő majd ezután, a rendezvény előtt kb. 1-2 héttel véglegesíteni! (Természetesen ha már előbb is tudjátok, mit szeretnétek főzni, annál jobb ...!)

Mik a lemondási feltételek, ha mégsem tud mindenki eljönni?

10 naptári nappal a rendezvény előtt létszámmódosítást vagy lemondást írásban elfogadunk, rugalmasan kezelünk. Kevesebb, mint 10 nappal a rendezvény előtt viszont már nem tudjuk a létszámcsökkenést vagy a teljes rendezvény lemondását elfogadni sajnos, hiszen fenntartottuk számotokra a helyszínünket. Ez esetben az eredetileg megrendelt létszám képezi a számlázás alapját.

COVID helyzet

Az alábbi óvintézkedéseket tudjuk biztosítani megelőzés céljából: - kérésre a személyzet maszkban és kesztyűben lesz a rendezvény folyamán - vendégeinknek biztosítjuk az eldobható maszkot, kesztyűt, kézfertőtlenítőt, illetve a főzés közben a felület fertőtlenítésére alkalmas eszközt is kikészítünk - minden helyszínünk jól szellőztethető - minden helyszínünkön gyakran, erős fertőtlenítő szerekkel takarítunk - kérésre a megszokott svédasztalos tálalás helyett átvállaljuk a tálalást - ügyfeleinktől kérünk egy nyilatkozatot a rendezvény előtt, hogy minden résztvevő egészséges, tünetmentes, és egy kontakt személyt pontos elérhetőségekkel, akit esetleges probléma esetén kereshetünk kontakt kutatás céljából.