Lesz-e karácsonyi hangulata a helyszínnek (zene, dekor)?

Természetesen Decemberben helyszíneinken visszafogott karácsonyi dekoráció és kellemes zene várja vendégeinket.

Készültök-e különleges karácsonyi menüvel?

Igen, decemberi időszakunkban szezonálisan elérhető menüsorral készülünk nektek, melyet katalógusunkból tudtok kiválasztani.

Zártkörű a rendezvény?

Természetesen. Céges csapatépítéseinken egy főző helyszínen egyszerre mindig csak egy csapat tartózkodik.

Külföldi vendégeim is jönnének. Angol nyelven is kérhető a program?

Igen, előre jelzett igény esetén angol nyelvű receptekkel és angolul (is) beszélő chef-animátorokkal készülünk.

Milyen módon tudunk fizetni?

Utólagos átutalással, illetve készpénzzel. A fizetési módot előre érdemes egyeztetni.

Milyen parkolási lehetőségek vannak?

Parkolni mindhárom budapesti helyszín esetében az utcán lehetséges, sajnos saját parkolóval nem rendelkezünk. A parkolás a közterületeken 18 h - ig fizetős (Bécsi út, Páva utca) . Szombat-vasárnap a parkolás ingyenes.

Szeretnénk veletek főzni! Mi a teendőm?

1. Először az Ajánlatkérés menüpont alatt add meg legfontosabb adataid, hogy írásos árajánlatot tudjunk küldeni nektek. 2. Amennyiben árajánlatunk elnyerte a csapat tetszését, elegendő egy rövid e-mailes visszaigazolás, hogy biztosan szeretnétek jönni. 3. Minden egyéb részletet (pl. mit szeretnétek főzni, vagy inni) elegendő majd ezután, a rendezvény előtt kb. 1-2 héttel véglegesíteni! (Természetesen ha már előbb is tudjátok, mit szeretnétek főzni, annál jobb ...!)

Hány fogást válasszunk?

A fogások száma létszámfüggő: 4 fogás / csoport (24 főig) (1-2 chef-animátor); 5 fogás / csoport (25-40 fő) (2 chef-animátor); 6 fogás / csoport (41 főtől) (2-3 chef-animátor) Bizonyos esetekben felár ellenében lehetséges extra fogást választani az ajánlotthoz képest. Ennek összegét ajánlatunkban jelöljük. Ez viszont mindig megbeszélés kérdése, hogy a logisztikai lehetőségek adottak-e hozzá.