Mi választhatjuk ki a helyszínt?

A helyszín preferencia bátran megadható már az ajánlatkérésben is, amit igyekszünk teljesíteni. Bizonyos korlátok azonban előfordulhatnak (pl. foglaltság, pultok száma, sütők száma, stb).

Külföldi kollégáink is jönnek. Milyen nyelven elérhető a program?

A program magyarul és angolul elérhető. Minden esetben előre jelzett igény esetén tudunk angol nyelvű recepteket és angolul (is) beszélő chef-animátorokat biztosítani.

Milyen módon tudunk fizetni?

Jellemzően utólagos 8 napos átutalásos számlát készítünk, de bankkártyával vagy készpénzzel lehet fizetni minden helyszínünkön. A fizetési módot előre kell egyeztetnünk.

Milyen parkolási lehetőségek vannak?

Parkolni mindhárom budapesti helyszín esetében az utcán lehetséges, sajnos saját parkolóval nem rendelkezünk. A parkolás a közterületeken 18 h - ig fizetős (Bécsi út, Páva utca) . Szombat-vasárnap a parkolás ingyenes.

Szeretnénk veletek főzni! Mi a teendőm?

Először az 'ajánlatkérés' pont alatt töltsd ki az adatokat és küldd el részünkre. Amennyiben árajánlatunk elnyerte a csapat tetszését, jelezd ezt kollégánknak e-mailen. Ezután elküldünk egy elektronikus megrendelőnket.

Hány fogást válasszunk?

A fogások száma létszámfüggő, melyet ajánlatunk is tartalmaz. 24 főig 4 fogás, 25-40főig 5 fogás, 41 fő felett 6 fogás. Felár ellenében lehetséges extra fogást is választani helyszíneink függvényében.