Miben más a 'Charity főzés', mint egy sima főzés?

Ezen a főzőprogramon nagy mennyiségű ételeket készítünk, ebből jut elvitelre a rászorulóknak, meg persze a főzőcsapatnak is. Az étel mennyiségét leszámítva ez a program is 4 órás, és csapatokban, jó hangulatban főzünk..

Milyen ételeket válasszunk a Charity Főzőprogramra?

A jótékonysági főzések alkalmával 4 féle ételt lehet választani: 2 fogás nagy menyiségben kiszállításra kerül, 2 fogás pedig a főző csapatnak ebédre/vacsorára készül. Adománynak szánt ételeinket a "Napközis kedvencek" név alatt találod katalógusunkban, saját fogyasztásra bármely nemzetközi menüsorunból választhattok 2 ételt.

Mi választhatjuk ki a helyszínt?

A helyszín preferencia bátran megadható már az ajánlatkérésben is, amit igyekszünk teljesíteni. Bizonyos korlátok azonban előfordulhatnak (pl. foglaltság, pultok száma, sütők száma, stb).

Külföldi vendégeim is jönnének. Angol nyelven is kérhető a program?

Igen, előre jelzett igény esetén angol nyelvű receptekkel és angolul (is) beszélő chef-animátorokkal készülünk.

Hova kerül az adományba szánt étel?

A Chefparade a Budapest Bike Maffia civil szervezettel működik együtt, akik az ételt a budapesti rászorulóknak juttatják el önkénteseik segítségével. Természetesen annak sincs akadálya, hogy ti javasoljatok szervezetet.

Milyen módon tudunk fizetni?

Utólagos átutalással, illetve készpénzzel. A fizetési módot előre érdemes egyeztetni.

Milyen parkolási lehetőségek vannak?

Parkolni mindhárom budapesti helyszín esetében az utcán lehetséges, sajnos saját parkolóval nem rendelkezünk. A parkolás a közterületeken este fizetős 6 (Bécsi, Páva) , illetve 8 óráig (Sas utca). Szombat-vasárnap a parkolás ingyenes.

Szeretnénk veletek főzni! Mi a teendőm?

1. Először az Ajánlatkérés menüpont alatt add meg legfontosabb adataid, hogy írásos árajánlatot tudjunk küldeni nektek. 2. Amennyiben árajánlatunk elnyerte a csapat tetszését, elegendő egy rövid e-mailes visszaigazolás, hogy biztosan szeretnétek jönni. 3. Minden egyéb részletet (pl. mit szeretnétek főzni, vagy inni) elegendő majd ezután, a rendezvény előtt kb. 1-2 héttel véglegesíteni! (Természetesen ha már előbb is tudjátok, mit szeretnétek főzni, annál jobb ...!)